Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. zaterdag 7 oktober 23u59)

Afstanden

EARLY BIRD

Vanaf 13 juni t.e.m. 27 juni – 23u59

REGULAR

Vanaf 28 juni t.e.m. 7 oktober – 23u59

ENGIE Dwars door Hasselt 15 km

€ 17

€ 20

ENGIE Dwars door Hasselt 10 km

€ 16

€ 18

Start 2 Run / Hardlopen met Evy 5 km

€ 11

€ 13

CM-Duorun (5km)*

€ 18 (per duo)

€ 22

Start 2 Run / Hardlopen met Evy 3 km

€ 8

€ 10

Kids Run

€ 5

€ 5

T-shirt

€ 15 

€ 15

*inclusief CM-Duorun T-shirts

Borstnummers kan je op zondag 8 oktober vanaf 09u00 afhalen in de inschrijvingstent op het Kolonel Dusartplein met het e-ticket dat je na betaling van je inschrijving ontvangt. Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Wil jij graag 3 km wandelen of 5 km lopen voor Race for the Cure en mensen met borstkanker ondersteunen? Schrijf je dan in via https://www.raceforthecure.eu/nl/Races/Race/Id/39

T-shirt

Bij inschrijving kan je een functioneel T-shirt van ENGIE Dwars door Hasselt 2023 bestellen.

Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 15. 

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de ENGIE Running Tour. Lees deze voorwaarden grondig na.

Winkelinschrijvingen bij Runners' Lab

Tot en met vrijdagmiddag 7 oktober kan je inschrijven aan het voorinschrijvingstarief bij Runners’ lab Paal-Beringen.

Je krijgt er je borstnummer zelfs meteen mee naar huis (geldig voor alle afstanden)!

www.runnerslab.be

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 25 september 2023, 23u59)

Doe je mee aan ENGIE Dwars door Hasselt samen met je collega’s, vrienden of familie? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 25 september.

  • Online inschrijven kan tot en met maandag 25 september, 23u59 met online betaling.
  • Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 25 september betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.
  • Naamswissels zijn enkel mogelijk aan de helpdesk op 8 oktober en zijn nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Schrijf je groep online in

Schoolinschrijvingen

In samenwerking met Stad Hasselt, MOEV, Uhasselt, UCLL en PXL

Kinderen en leerlingen die inschrijven via hun school genieten van een fikse korting op het deelnametarief van ENGIE Dwars door Hasselt (alle afstanden).

Op deze manier willen we zoveel mogelijk kinderen en jongeren aan het bewegen krijgen.

Opgelet: om te genieten van deze korting moet er ingeschreven worden door de school via de speciale inschrijvingslinks. Dit kan vanaf maandag 4 september tot en met vrijdag 22 september.

Alle info & voorwaarden vind je op de website van MOEV.

Ook studenten kunnen genieten van deze gunstige tarieven voor wanneer ze inschrijven via hun hogeschool of universiteit.

Alle info & voorwaarden vind je online op de websites van Uhasselt, UCLL en PXL.

Schooltarieven t.e.m. 22/09: 

 SCHOOLTARIEF t.e.m. 22/09
Kids Run 1 km€ 4
Start 2 Run / Hardlopen met Evy 3 km€ 6
Start 2 Run / Hardlopen met Evy 5 km€ 7
ENGIE Dwars door Hasselt 10 km€ 9
ENGIE Dwars door Hasselt 15 km€ 10

Inschrijvingen ter plaatse
(zondag 8 oktober 2023)

Ben je een late beslisser? Dan kan je je ter plaatse in de inschrijvingszone op zondag 8 oktober vanaf 09u00 nog inschrijven.

Deelnemen aan de Handbikerace 15 km

Klik HIER voor alle info.

CM-Duorun

De CM-Duorun is 5 km en doe je met zijn tweeën. En samen delen jullie een bijzondere band. Die kan gerust heel gewoon lijken: vader en dochter, oma en kleinkind, broer en zus, juf en leerling, ploegbaas en arbeider … Maar het kan veel ruimer dan dat. Hebben jullie samen iets doorgemaakt wat jullie leven heeft veranderd? Heb je een thuisverpleger die voor jou hemel en aarde verzet?

Hoe de relatie ook in elkaar zit. Wat het verhaal ook is. Eén ding staat vast: jullie band is sterk als staal.

Tijdens de CM-Duorun toon je die band. Letterlijk! Met een buddyline zijn jullie aan elkaar verbonden. Zo stuwen jullie mekaar naar de eindmeet. Bij de inschrijving ontvang je niet alleen deze buddyline, maar krijgen jullie ook 2 matchende loopshirts. Als een superheld en sidekick voor elkaar. Samen zijn jullie voorbestemd om de finish te halen.