ENGIE Dwars door Hasselt en Voka – KvK Limburg organiseren eerste bedrijvenloop

Golazo
Golazo

Voka – KvK Limburg en Golazo sports – de organisator van ENGIE Dwars door Hasselt – slaan dit najaar de handen in elkaar. Tijdens de veertigste editie van de grootste Limburgse stadsloop organiseren ze de eerste bedrijvenloop. Afspraak op zondag 9 oktober.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. De voordelen van fitte en sportieve werknemers op de werkvloer kunnen niet onderschat worden. Ze zorgen voor een dynamische werkplek en extra energie tussen de collega’s. Om die dynamiek een duwtje in de rug te geven organiseren ENGIE Dwars door Hasselt en Voka – KvK Limburg op zondag 9 oktober voor het eerst een Voka bedrijvencompetitie.

“Ondernemen is topsport, en dus vinden wij het niet meer dan normaal om namens Voka – Kamer van Koophandel Limburg onze schouders mee onder een nieuwe editie van ENGIE Dwars door Hasselt te zetten”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Greg Broekmans van Golazo sports: “De laatste jaren vinden steeds meer bedrijven de weg naar Dwars door Hasselt. Door onze samenwerking met Voka – KvK Limburg en hun sterk netwerk gaan we daar nu nog meer op focussen en de deelnemende bedrijven maximaal faciliteren.”

Snelste bedrijf van Limburg

Met een aparte Voka bedrijvencompetitie krijgt de bedrijvenloop bovendien wat extra piment. “De verschillende ondernemingen kunnen met elkaar de strijd aangaan met als inzet de titel het snelste bedrijf van Limburg”, aldus Johann Leten. “Maar ons voornaamste doel is om ondernemingen aan te sporen een gezonde levensstijl te promoten bij hun medewerkers, met de nodige aandacht voor voldoende sport en beweging. Want wie beweegt, voelt zich beter én fitter om de uitdagingen van morgen aan te gaan.”

Daarnaast komt er ook nog een Voka bedrijvendorp, waar de deelnemende bedrijven een standruimte kunnen huren als meeting point om voor en na ENGIE Dwars door Hasselt hun deelnemers te ontvangen. “Op die manier creëren we een leuke ontmoetingsruimte voor onze lopers én sympathisanten”, besluit Leten.

Bedrijven die willen deelnemen aan de Voka bedrijvenloop kunnen zich via een groepsinschrijving aanmelden op www.dwarsdoorhasselt.be/nl/bedrijven.

Deel dit bericht